• Header-kenniscentrum-1.jpg

« Prapa

Çfarë është dobia e stimuluesve për bimët?

Wat is het nut van stimulatoren... - Blog

Stimuluesit mbështesin kulturën tuaj gjatë fazave të ndryshme të rritjes. Mund t’i përdorni si shtesë e ushqimit bimor që tashmë i jepni. Stimuluesit përbëhen nga lëndë ushqyese dhe elementë të rëndësishëm që i japin kulturave tuaja një nxitje në një fazë të caktuar të rritjes. Ato gjithashtu sigurojnë që kultura juaj të jetë më pak e ndjeshme ndaj sëmundjeve.

Cilat faza të ndryshme të rritjes ekzistojnë?

Fazat e ndryshme të rritjes së bimëve janë: faza e mbirjes, faza e rritjes, faza e gatshme për të lulëzuar, faza e lulëzimit dhe faza e maturimit. Për secilën fazë të rritjes duhet të aplikoni një stimulues tjetër, sepse bima ka nevoja të ndryshme në secilën fazë të rritjes. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar stimulues të ndryshëm biologjikë apo përforcues të bimëve te BAC.

Cilët stimulues kemi?

Stimuluesit tonë biologjikë përmbajnë elemente natyrore. Këto kontribuojnë në një jetë të larmishme të tokës, një kulturë të shëndoshë dhe produkte më të mira e më të shijshme. Këto funksionojnë shpejt dhe në mënyrë efektive. Të gjithë stimuluesit tonë gjithashtu janë të pajisur me shenjën e cilësisë Vegan.

Stimuluesit biologjikë që ne te BAC kemi zhvilluar dhe furnizojmë tregun janë:

  • X-Seed: për përdorim gjatë fazës së mbirjes.
  • Stimulues biologjikë i rrënjës: për stimulimin e rritjes së rrënjës.
  • Bio klon: për përdorim gjatë fazës së rritjes. Faza e rritjes fillon kur rrënjët janë formuar mirë dhe gjethet janë të shëndetshme.
  • Stimulues i lulëzimit organik: për përdorim gjatë fazës së lulëzimit.
  • Zgjidhja përfundimtare organike: për përmirësimin e plehrave organikë. Ky stimulues gjithashtu siguron që produktet e mbetjeve rreth rrënjëve dhe sythave të rrënjëve të hiqen shpejt.

Dozimi i duhur 

Çdo stimulues ka një dozë dhe metodë të ndryshme përdorimi. Këto mund ti gjeni tek produktet në faqen tonë të internetit. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet dhe mënyrën e përdorimit të tyre, mos hezitoni të na kontaktoni.

Me kënaqësi ju japim këshilla të duhura, sepse ne, ashtu si ju, ndjejmë të rëndësishëm që kulturat tuaja të rriten sa më mirë dhe të prodhojnë produkte të bukura përfundimtare. Ju gjithashtu do të gjeni shumë informacione në faqen tonë për pyetje të bëra shpesh. Ndoshta përgjigjjët e pyetjeve tuaja mund ti gjeni aty.

« Prapa

Scroll to top